Ambassadeurs

Wordt ambassadeur van We Smoke!

Stichting We Smoke is altijd op zoek naar mensen die gevoelsmatig op één lijn zitten met We Smoke en graag iets voor de organisatie willen betekenen. Mensen die willen en kunnen netwerken, informeren en gepassioneerd een goed onderbouwd We Smoke verhaal in eigen woorden willen uitdragen in Nederland, of vanuit hun vakgebied of specialiteit een bijdrage willen leveren. Binnen de stichting kunnen ze aan de hand van ons strategisch communicatieplan op een onderbouwde manier onder de vleugels van We Smoke aan de slag.

Ambassadeurs van stichting We Smoke hebben de mogelijkheid om binnen hun vakgebied of expertise projecten op te zetten of taken naar zich toe te trekken die een positieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van de stichting. Thans zijn er 7 ambassadeurs actief voor de stichting. Een aantal projecten die in samenwerking met onze ambassadeurs al tot stand zijn gekomen zijn de opleidingen voor coffeeshopmedewerkers (SVCK) in 2014 en de consumenten-app “Cannabis in Town’, die in juni 2016 is gelanceerd.

We Smoke is een non-profitorganisatie en kan daarom geen commerciële of anders betaalde aanbiedingen honoreren aan haar ambassadeurs. Het ambassadeurschap is gebaseerd op een wederzijdse motivatie en vraagt vooral eigen initiatief om iets te willen betekenen in dit cannabis dossier. De stichting compenseert wel reis- en of onkosten aan haar ambassadeurs en vrijwilligers.

Denk jij dat je sterk genoeg in je schoenen staat en een specialiteit of netwerk hebt waarmee je We Smoke verder kunt helpen? Gebruik ons contactformulier ‘Ambassadeur‘ om ons een bericht te sturen met een korte motivatie! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ambassadeurs

Be a hero!

© [2018] CannaWijzer (WeSmoke) ...voor de consument.

supported by CiT | powered by Proud Innovations

Log in with your credentials

Forgot your details?