Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatieavond & Debat Roosendaal

13 maart @ 19:00 - 22:00

Informatieavond en debat over ‘Veiligheid en drugsoverlast’ in Roosendaal

ROOSENDAAL – Drugsoverlast is nergens zo groot als in Roosendaal. Wat daaraan te doen is, wordt dinsdag 13 maart duidelijk bij een informatieavond en debat over ‘Veiligheid  en drugsoverlast’ bij Sieben Recreatie op De Stok 4 in Roosendaal.

De overlast van drugsgebruik en drugshandel is in niet één Nederlandse stad zo groot als in Roosendaal, meldde deze krant in juli 2017 naar aanleiding van de onderzoeksresultaten van het CBS. Roosendaal heeft de twijfelachtige eer de ranglijst aan te voeren. Dertien procent van de inwoners zei vorig jaar veel overlast te ervaren.

De situatie is met de recente schietincidenten in de woonwijken niet verbeterd. De informatieavond en debat gaat proberen antwoord te geven op de vraag: wat kunnen en gaan we aan de problematiek doen?

De avond, georganiseerd door Conciglio en Jac Wezenbeek, begint om 19.30 uur met landelijk bekende deskundigen als Nicole Maalsté van Acces Interdit, Charles Dorpmans van Novadic Kentron en Dimitri Breeuwer van Stichting CannaWijzer.

Debat

Na een koffiepauze is er ruimte voor debat met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen uit Roosendaal.  Door het publiek kunnen er vragen worden gesteld na het debat.

De zaal bij Sieben Recreatie op De Stok 4 is open om 19.00 uur en kan maximaal 120 mensen bevatten. De avond wordt gepresenteerd door Kitty Joachems, presentatrice bij ZuidWest TV-FM. Geïnteresseerden moeten zich aanmelden door een mail te sturen naar info@conciglio.org of een Whatsapp bericht te sturen met je naam naar 06-82793638.

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
19:00 - 22:00
Website:
https://www.jacwezenbeek.nl/conciglio-persbericht/

Organisator

Conciglio Raadsleden

Locatie

Sieben Recreatie
De Stok 4
Roosendaal, 4703 SZ Nederland
+ Google Maps

© [2018] CannaWijzer (WeSmoke) ...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?